fredrik@kanalrens.net | (+47) 901 03 182

VENTILASJONSRENS

MED VENTILASJONSRENGJØRING MENES NORMALT PROSESSEN MED Å RENSE KJØLING- OG OPPVARMINGSKOMPONENTER.

Ventilasjonsrens

Med ventilasjonsrengjøring menes normalt prosessen med å rense kjøling- og oppvarmingskomponenter som inkluderer viftehus, viftemotor, drypp panne, kjøling- og oppvarmingsspole, varmeveksler, ventil, rist, registre, og ventilasjonskanaler etc. Dersom disse komponentene ikke blir skikkelig vedlikeholdt og installert, kan de kan bli forurenset over tid med rusk, pollen og støv. Dersom det er fuktighet til stede, kan det også være vekst av mugg og sporer som kan frigjøres i hjemmet. Noen av disse kan forårsake allergi og astma.

De metoder som er brukt i ventilasjonsrengjøring er varierende. Imidlertid har det blitt etablert visse standarder i bransjen. Normalt vil en bedrift bruke spesialverktøy som løsner rusk og skitt i kanalene, og deretter suges det hele ut med en støvsuger med høy effekt.

Har du noen spørsmål?

Sjekk vår FAQ, eller ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er allsidige i våre prosjekter og tilbyr våre tjenester som en solid og erfaren aktør i dagens marked.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle