fredrik@kanalrens.net | (+47) 901 03 182

TØRRISRENS

TØRRISEN FJERNER FORURENSNINGER UTEN Å SKADE OVERFLATENE PÅ BRYTERE, PANELER, LINJER, RØR, LEDNINGER ELLER BELTER.

Hva er tørris?

Denne nye teknologien er raskt voksende verden rundt. Tørris systemet bruker små tørrispellets på størrelse med riskorn som skytes ut fra en jet dyse med trykkluft. Dette fungerer litt som sandblåsing eller høytrykks vann og damp sprengning, med overlegne resultater.

Tørris blir produsert fra flytende kuldioxid. Det flytende kuldioxid blir utvidet i en spesialmaskin under atmosfærisk trykk og under denne prosessen blir kudioxiden endret fra flytende form til en form for pellets. Disse pelletsene blir presset gjennom en dyse, hvor pelletsen blir omdannet til tørrispellets (Co2).

RENS MED TØRRIS
Rens med tørris er raskere og mer grundig enn rengjøring for hånd. Tørrisblåsing er den miljøriktige rensemetoden der tørris er blåsemiddelet. Blåsing med tørris er en praktisk og effektiv rensemetode.

Tørrisen fjerner forurensninger uten å skade overflatene på brytere, paneler, linjer, rør, ledninger eller belter. Rensemetoden reduserer eller eliminerer behovet for farlige løsemidler. Tørrisblåsing erstatter kjemiske og løsemiddelbaserte midler og manuell skraping.

Har du noen spørsmål?

Sjekk vår FAQ, eller ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er allsidige i våre prosjekter og tilbyr våre tjenester som en solid og erfaren aktør i dagens marked.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle