fredrik@kanalrens.net | (+47) 901 03 182

STORKJØKKEN OG RESTAURANTER

VÅRE ETABLERTE RENGJØRINGSMETODER FJERNER FETT OG BRANNFARLIGE RESTER FRA INNSIDEN AV KJØKKENHETTE, KANALER, OG AVTREKKSVIFTEN.

Tjenester for storkjøkken og restauranter

Vi blir ofte kontaktet av fortvilte retauranteiere som er plaget med dårlig trekk i kjøkkenhetten. Dette er som regel forårsaket av flytende og fastbrent fett som lagrer seg i kjøkkenhetten og i kanalene. Dette fører til at viftene ikke lenger fungerer som de skal, og de er meget brannfarlige. Det viser seg å være svært krevende å fjerne dette fettet ved skraping og vasking da det har brent seg fast i flere lag over ofte lang tid. Det er fullt mulig å løse dette problemet, men vi ser at den mest effektive metoden for å fjerne slikt fastbrent fett er ved hjelp av tørrisblåsing eller skumrens.

Vask av kjøkkenhette og filter er viktig for å opprettholde et optimalt avtrekkssystem for stekeplater, frityr og andre apparater i kjøkkenet. Kjøkkenpersonalet må følge egne rutiner for vask av filter og kjøkkenhette da utvendig vask av kjøkkenhetten anses som det viktigste tiltaket for å forhindre brann i ventilasjonsanlegget. Matos og fett vil passere filter og legger seg som et tykt lag på innvendige overflater i ventilasjonskanalene. Ved en brann antennes dette belegget og brenner videre inn i kanalsystemet. Ved en brann vil ventilasjonskanalene oppnå høy temperatur og kan selvantenne brennbart materiale.

Har du noen spørsmål?

Sjekk vår FAQ, eller ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er allsidige i våre prosjekter og tilbyr våre tjenester som en solid og erfaren aktør i dagens marked.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle