fredrik@kanalrens.net | (+47) 901 03 182

SKUMRENS

VI BENYTTER OFTE SKUMRENS SOM METODE, DA VI HAR ERFART AT TRADISJONELL BØRSTING KOMBINERT MED KJEMIKALIER OG SPESIALSKUM GIR BEST OVERFLATE BEHANDLING.

Skumrens

Den nye generasjonen rørvaskemaskiner benytter pneumatisk roterende motorer og oppvarmet skum. Skummet som benyttes dekker innvendige overflater i ventilasjonsanlegget og løser opp fett og olje ansamlinger. Med kraftige børster og sterkt alkalisk skum blir fett og olje oppløst og tappes ut av kanalene via drensplugger som monteres inn i kanalnettet.

Vi benytter ofte skumrens som metode, da vi har erfart at tradisjonell børsting kombinert med kjemikalier og spesialskum gir best overflate behandling. Utstyret er lett å tilpasse ulike kanalnett og det blir av den grunn også besparende for kunden.

Har du noen spørsmål?

Sjekk vår FAQ, eller ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er allsidige i våre prosjekter og tilbyr våre tjenester som en solid og erfaren aktør i dagens marked.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle