fredrik@kanalrens.net | (+47) 901 03 182

RENOVERING AV VENTILASJONSANLEGG

I FORBINDELSE MED RENOVERING OG REHABILITERING AV BYGG KAN DET OPPSTÅ NOEN UTFORDRINGER VED VENTILASJONSANLEGGENE.

Renovering av ventilasjonsanlegg

I forbindelse med renovering og rehabilitering av bygg kan det oppstå noen utfordringer ved ventilasjonsanleggene. Dette dreier seg ofte om ombygging av eksisterende kanalnett der kun deler av anlegget skal skiftes ut. Det kan også handle om rens av kanaler i etterkant av renovering av enkelte boenheter. Et kjent problem knyttet til dette er ofte at nye kanaler blir skjøtet på de eksisterende hovedkanalene. Dersom det ikke gjennomføres en rens av de gamle kanalene før anlegget settes i gang vil byggestøv og gammelt smuss føres inn i den nye delen av anlegget. Dette er spesielt viktig dersom anlegg får nytt aggregat eller nye vifter. Økt trykk i anlegget vil periodevis løsne gammelt smuss periodevis som ellers ikke ville funnet veien ut i anlegget.

Har du noen spørsmål?

Sjekk vår FAQ, eller ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er allsidige i våre prosjekter og tilbyr våre tjenester som en solid og erfaren aktør i dagens marked.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle