fredrik@kanalrens.net | (+47) 901 03 182

PRIVATPERSONER

FOR BEBOERE I ENEBOLIGER, REKKEHUS OG LEILIGHETER SOM HAR INSTALLERT VENTILASJON I BOLIGEN ER DET VIKTIG Å VEDLIKEHOLDE SYSTEMET FOR Å OPPRETTHOLDE ET GODT INNEKLIMA.

Tjenester for privatpersoner

For beboere i eneboliger, rekkehus og leiligheter som har installert ventilasjon i boligen er det viktig å vedlikeholde systemet for å opprettholde et godt inneklima. Dersom noen i husstanden lider av allergi, konstant forkjølelse eller bihuleproblemer kan det være hensiktsmessig å få luftkvaliteten inspisert. Dette for å fjerne støv og andre skadelige partikler fra ventilasjonsanlegget. Vi utfører også reparasjoner av vifter og utskiftning av hele ventilasjonsanlegg.

Ren luft i hjemmet er veldig viktig dersom du ønsker et sunt inneklima. Med vår rengjøringstjeneste, vil du være i stand til å føle forskjellen. Ventilasjonsbransjen anbefaler i dag at luftkanalene hjemme eller på arbeidsplassen bør rengjøres regelmessig for å ha optimalt utskiftning av luft og et godt inneklima.

Har du noen spørsmål?

Sjekk vår FAQ, eller ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er allsidige i våre prosjekter og tilbyr våre tjenester som en solid og erfaren aktør i dagens marked.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle