fredrik@kanalrens.net | (+47) 901 03 182

OM OSS

ET TRADISJONELT HÅNDTVERKSFIRMA SOM UTFØRER RENS OG REHABILITERING AV VENTILASJONSSYSTEMER I TILLEGG TIL NYBYGG OG REHABILITERING AV ALT INNENFOR TØMRERFAGET.

Byggmester Eriksson & Kanalrens As

Bedriften ble opprettet i 2009, og i 2011 ble selskapet omdannet til aksjeselskapet Byggmester Eriksson & Kanalrens AS. Ventilasjonsdelen er en overdragelse av kundeportefølje fra Kanalrens & Co. Kanalrens & co var det første selskapet i Norge som begynte å rense ventilasjon i 1979. Kanalrens & Co ble startet av Bjørn Eriksson som er min far.

Byggmester Eriksson & Kanalrens As er et tradisjonelt håndtverksfirma som utfører rens og rehabilitering av ventilasjonssystemer i tillegg til nybygg og rehabilitering av alt innenfor tømrerfaget. Daglig leder er utdannet byggmester med fagbrev som tømrer, og har 20 års erfaring som snekker.

Vårt firma holder til på Enerhaugen i Oslo med hovedkontor i Fredrikstad. Vårt marked er i hovedsak Oslo og Østlandet. Våre kunder er ventilasjonsentreprenører, offentlige virksomheter og privatpersoner.

Bedriften har spesialisert seg på rensing av alle typer ventilasjonssystemer. Vårt arbeidsområde er alt fra næringsbygg, industri, skoler, barnehager, private boliger og borettslag. Vi er allsidige i våre prosjekter og tilbyr våre tjenester som en solid og erfaren aktør i dagens marked.

Våre samarbeidspartnere

Vårt team består av erfarne og fleksible samarbeidspartnere som kan gi gode råd og utfører våre tjenester etter gjeldende lover og regler.

Ventilasjonsfirma: Aspnes Ventilasjonsservice.
Ventilasjon og vaktmestertjenester: AB tjenester og Pro Kapp.
IT-konsulent: Borg Tech.

HØY KOMPETANSE

Byggmester Eriksson & Kanalrens AS er en bedrift med høy kompetanse innen ventilasjonsrens og inneklimaproblematikk. Vi tilbyr også alt av tømrertjenester som nybygg, tilbygg, rehabilitering av bygninger og mindre tømreroppgaver. I forlengelsen av dette kan bedriften som en av få aktører på markedet tilby både tømrer- og ventilasjonsarbeider samlet uten å måtte innhente mange aktører for å få jobben gjort. Dette sikrer effektivitet og god fremdrift i arbeidet.

Vår visjon

INNEKLIMA OG SUNNE BYGG

Vi holder høy fokus på inneklima og sunne bygg. Vi jobber målrettet for å kunne rense ventilasjon så kunden får et helsefrembringende og godt inneklima. Vi er opptatt av å utføre god kvalitet i arbeidet og kan etter anmodning dokumentere arbeidet med bilder, film og sluttrapporter. Vi holder oss stadig oppdatert på utviklingen i markedet med tanke på gjeldende forskrifter.

FORNØYDE KUNDER

Vi setter fornøyde kunder høyt i kurs, og ønsker at våre kunder skal føle seg trygg på at vi utfører en forskriftsmessig og god jobb. Vårt personale har grundig opplæring og mange års erfaring innen ulike spesialfelt innen ventilasjon og tømring. Våre oppdrag avhenger av henvisninger og anbefalinger som følge av godt omdømme.

KONTROLL OG DOKUMENTASJON

I 2017 skrev vi rammeavtale med Norges største eiendomsselskap. Selskapet ønsket et firma som kunne kontrollere og dokumentere fettavleiringer og brannfare i restauranter og storkjøkken i deres eiendomsportefølje. Vi kontrollerer årlig 65 kjøkken i selskapets eiendomsportefølje. Rammeavtalen er et ledd i selskapets internkontroll og brannforebyggende arbeid.

NYTT OG EFFEKTIVT UTSTYR

Vi har bransjens nyeste og mest effektive utstyr for rens av kjøkkenventilasjon Ta kontakt dersom dere ønsker en avtale om årlig kontroll, rensefrekvens eller prisoverslag på deres anlegg. Vi oppgir gjerne referanser etter forespørsel.

Har du noen spørsmål?

Sjekk vår FAQ, eller ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er allsidige i våre prosjekter og tilbyr våre tjenester som en solid og erfaren aktør i dagens marked.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle