fredrik@kanalrens.net | (+47) 901 03 182

ENTREPRENØRER

VI SAMARBEIDER MED FLERE ENTREPRENØRER PÅ MARKEDET. VED OPPFØRING AV NYBYGG BLIR VI OFTE KONTAKTET I FORBINDELSE MED FERDIGSTILLING OG OVERLEVERING.

Tjenester for entreprenører

Vi samarbeider med flere entreprenører på markedet. Ved oppføring av nybygg blir vi ofte kontaktet i forbindelse med ferdigstilling og overlevering. Det fremkommer ofte behov for rengjøring av ventilasjonsanlegg før overlevering til byggherre. Det samler seg ofte smuss og byggstøv i ventilasjonsanlegget under arbeidene, og det stilles egne krav til målinger for å få godkjente verdier. Vi utfører støvprøver før og etter rens, og dokumenterer rensearbeidene med bildedokumentasjon i tillegg til en egen sluttrapport.

Vi påtar oss også reparasjoner og mindre utskiftninger av ventilasjonssystemer i forbindelse med rensearbeidene. I tillegg til dette kan vi utføre oppgaver innenfor tømring.

Vi stiller gjerne opp til en uforpliktende befaring og gir skriftlig pristilbud innen kort tid dersom ønskelig.

Har du noen spørsmål?

Sjekk vår FAQ, eller ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er allsidige i våre prosjekter og tilbyr våre tjenester som en solid og erfaren aktør i dagens marked.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle