fredrik@kanalrens.net | (+47) 901 03 182

BORETTSLAG

VI HAR LANG ERFARING MED RENS OG VEDLIKEHOLD AV ALLE TYPER VENTILASJONSANLEGG I BORETTSLAG.

Tjenester for borettslag

Vi har lang erfaring med rens og vedlikehold av alle typer ventilasjonsanlegg i borettslag. Vi blir ofte kontaktet av styremedlemmer som igjen har fått henvendelse fra beboere som er plaget av eksempelvis dårlig luft, matlukt fra nabo, dårlig avtrekk på bad og kjøkken etc.

Vi kan møte på en uforpliktende visuell befaring for å avdekke hva disse problemene skyldes. Det kan ofte være behov for rens av ventilasjon, bytte av filter og ventiler, eller det kan vise seg at beboere ulovlig har koblet seg på felles ventilasjonsanlegg. Vi inspiserer kanalene etter avtale med videoinspeksjonsutstyr, og det kan dokumenteres feil og avvik i egne rapporter til borettslaget i ettertid.

Vi bytter vifter ved behov, men vi reparer og renser også viftemotorer dersom det er hensiktsmessig.

Vi renser ventilasjonsanlegg ved behov. Metoden vi bruker kalles tørr-rensing, der det hverken benyttes vann eller kjemikalier. Kun tørrbørsting av kanalene. Ved meget tilsmussede ventilasjonsanlegg anvender vi også tørrisblåsing som metode.

Har du noen spørsmål?

Sjekk vår FAQ, eller ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vi er allsidige i våre prosjekter og tilbyr våre tjenester som en solid og erfaren aktør i dagens marked.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle